Avgiftning

Har semester och luren la av första dagen. Panik till en början och sedan insåg jag att det här är min chans att avgifta mig från telefonbegäret. Jag liksom ni känner att det inte är sunt att i varenda mikroväntan börja flippra onödigt med telefonen och kolla flödet. Snart en vecka har gått och detta går utmärkt. Det känns befriande att bara kunna kolla rätt in i väggen som i gamla tider när man sitter på muggen.

Annars känns det som vanligt roligt med att koka och rosta kaffe. Solde har köpt in riktigt fina kaffen som kommer att bli väldigt roliga att jobba med nu i sommar och till hösten. Utvecklingen vid rosten har också gått framåt i den takt vi velat. Körde en väldigt trevlig runda med frun i Stockholm där vi dels åt bra mat och även hann med att dricka några enkla (mäktigt att se Drop Coffee-gänget i action).

Får väldigt mycket inspiration från matvärlden just nu och jag hoppas att kunna steppa upp mitt game till hösten i baren på Solde. Kommer att bli roligt när Jonas kommer tillbaka från sin pappaledighet.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.