Reflektion

Det är inte bara ni som funderar kring bruset av kvalitativ information. Hur mycket orkar man ta in? Jag vill ta in allt. Speciellt om kaffe. Har dock svårt att hålla tempot i och med att fler och fler delar med sig på nätet. Känns nästan som att man kan åka på ursprungsresa och koppa kaffe på plats bara genom att kika på flickr. Grymt! Som ni märker sprider jag inte lika mycket brus på livsnjutarbloggen dessa dagar som jag gjorde för några år sedan. Det är på twitter mitt dagliga kaffebrus sprids. Älskar dock bloggformatet fortfarande. Tänk bara att få skriva av sig lite en sådan här kväll och veta att ni läser det.

Fullt ös på kaffefronten. Norgeflanken trycker på med nya råkaffeleverantörer vilket bådar gott för oss som gillar att dricka många och olika kaffen. Vårt lilla rosteri rullar på och vid den här tiden av året pirrar det lite extra i magen då roliga kaffen är på väg.

SCAA denna vecka. Heja Emil! Vilken superstar han är. Hoppas på att få se rejält med bilder från trade showen.

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.