Thursday Night Throwdown på Djäkne

Johan Larsson  och Felix Mulder ser till så att det händer grejer! På torsdag smäller det på Djäkne och det enda abret är att jag inte kan vara med själv och hälla (åker upp och gullar med morsan i Dalarna istället).

Se mer info nedan som jag tagit från FB-eventet.

Thursday Night Throwdown kommer till Sveriges Paris!

Startskottet för tävlingen går 20:00 och slutar när den sista flaskan tömts och den sista muggen är upphälld!
Vi kommer att slå upp portarna 18:00 för de som vill stifta bekantskap med vår maskin och hennes ångarmar…; eller bara hänga tillbaka och knäcka den första ölen i bättre sällskap.

Vem som helst kan vara med i tävlingen, vare sig du är inavlad barista eller går gatorna som en vanlig man/kvinna. För att vara med lägger man 20:- till anmälningspotten. Därefter är det one-on-one där tre neutrala domare beslutar vem som får gå vidare till nästa runda. Förloraren hänger tillbaka och dricker öl, inte helt fel det heller. I slutändan kvarstår endast en mjölkskummande monark som får gå hem med hela Pippis skattkista, nämligen anmälningspotten!

Så lämna pretentionerna vid dörren, fatta mjölkkannorna och häng med oss för en kväll av galenheter och billig öl!

Det här inlägget postades i Latte Art Throwdown Malmö. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.