Dra mig baklänges.

Nu svär jag. Jädrar. Ser inte mycket bättre ut än att jag missar Göteborgstävlingen då det vankas gulligullhelg uppe i Dalarna hos mossan och fassan. Så kan det kan. Däremot är det väldigt roligt att se att det är så många som ska tävla i Stockholm denna vecka. Jag vill även passa på att rikta ett stort grattis till Johan Morén från Drop Coffee som vann deltävlingen i Karlstad. Mer eye candy än så blir det knappast….

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dra mig baklänges.

  1. Dan Stenqvist skriver:

    By the way, är det på något sätt officiellt när BC-finalen går i Stockholm. Går stadiga rykten om en specifik helg.

  2. henrik Sandén skriver:

    22-23 april är det semi och final i Stockholm. Hilton Slussen för att vara med exakt. Spikat och klart! Kanske ska skriva det lite tydligare på hemsidan dock!

  3. doppio skriver:

    Jag ska allt försöka masa mig ner till da Matteo. Nån ordning får det allt vara. Tror jag gjort en liten anteckning i kalendern.