Podcasting

Under sommarloven 2005 och 2006 körde jag hårt som städare för ISS Städservice här i Malmö. Ett på många sätt underbart sommarjobb som jag med glädje ser tillbaka på. Mellan städpassen kilade jag om tid fanns förbi Nesta och drack enkla och njöt av livet samtidigt som jag började drömma om att skjuta espresso istället för att skjuta städvagn. I alla fall så började jag lyssna på podcasts under denna period och då framförallt portafilter.net och Marks Prince podcasts. I princip kan jag tacka dessa för att jag ganska snabbt fick koll på vad som hände på den amerikanska och kanadensiska kaffescenen, som vid den tiden kändes extremt spännande att följa. Nu är podcastarna på G igen och för bara någon dag sedan släppte Hoffmann sin första podcast! Roligt! Har själv under många år varit sugen att göra kafferadio men inte kommit till skott och det lär inte bli någon förändring 2011 heller.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.