Öner och Kalle

Igår hade jag turen att få dricka och snacka kaffe med Öner och Kalle här i Malmö. Ni vet hur det är med kaffefolk, man har inte setts förut men efter den inledande hälsningspussen känns det som man känt varandra i hundra år. Så var det även igår. Inledde med frulla på Solde för att därefter kila till Lilla Kafferosteriet där Kristian bjöd upp till gerillakoppning där många spännande kaffen var med, bland annat Öners kaffen men även kaffen som den störtsköna Kalle hade med sig i väskan. För egen del har jag gjort relativt stora framsteg i min personliga koppningskarriär. Nyttigt som bara den att få koppa med andra personer som jag normalt inte koppar med och få höra deras vokabulär och bedömning. Stort tack för ett trevligt besök Öner och Kalle!

Det här inlägget postades i Kaffeträff. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.