Uppsummering 2009

Då var 2009 snart över. Kan vara ett av de bästa åren någonsin om jag pratar för mig själv. Ett stor milstolpe för mig var att bli klar med min civilekonomexamen på Lunds Universitet. Satan i gatan så skönt det är att ha den i ryggen och aldrig mer behöva tänka på att skriva en uppsats. Det är även en milstolpe att kunna säga att jag sysslar med kaffe på heltid och att det är mitt jobb. Känns coolt. Kaffe är faktiskt fortfarande efter alla år som kaffenörd det roligaste jag vet. Baristalivet 2009 var också ett spännande år på många sätt. Jobbade mina sista månader på Nesta innnan jag sade upp mig och tackade för mig. Basen i mitt baristande har varit Solde och kommer alltid att vara Solde. Det Johan och Jonas gör är något fantastiskt och som jag är ytterst tacksam över att få vara delaktig i. När jag slutade på Nesta behövde jag dock täcka upp timmar och då tog Kaffebaren på Möllan emot mig med öppna armar. Att få jobba på Möllan är maxat på alla sätt och jag älskar gänget där. Barista Cup kunde jag tyvärr inte närvara på detta år men jag räknar med att kunna åka upp till Stockholm och vara reporter för Livsnjutarbloggens räkning 2010. 2010 kommer att bli ett år som kommer att gå till historien på många sätt! Vill passa på att tacka alla läsare och kaffenördar som kommer med uppmuntrande ord gällande bloggen. Det är inspirerande. Som alltid tycker jag att det finns för få bloggar om kaffe. Jänkarna börjar tackla av och satsar på twitter istället. Inte fel, men inte lika roligt. Min målsättning med Livsnjutarbloggen är att den ska köra på och utvecklas i takt med mig själv. Formatet fungerar som jag vill där jag blandar och ger och ser vart jag landar, dåliga inlägg, bra inlägg, korta inlägg, ibland lite längre inlägg. Min ambition är att fräscha upp bloggen rent grafiskt 2010 men det kan hända att det stannar vid just en ambition. Gott nytt år önskar jag alla livsnjutare!

Det här inlägget postades i Årskrönika. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Uppsummering 2009

 1. Stefan Böna skriver:

  Du får ju inte glömma eller förringa din fantastiska insats i Falkenberg i somras! Årets stora kaffeevent 2009!

 2. Dan Stenqvist skriver:

  Så sant Stefan! Vilket fantastiskt event det var!

 3. Samuel skriver:

  Gott nytt på dig med Dan!

 4. Ante skriver:

  Gott nytt kaffe år på dig!!

 5. Peter skriver:

  Jag hittar mycket intressant på din blogg, tack!
  Skulle jag få önska dock? Så skulle det vara att alla inlägg som bara består av en länk (ett, två, tre ord) oxå skulle innehålla en rad beskrivande text.

  //Peter

 6. Peter skriver:

  Hmm. skall nog förtydliga mig lite..
  Jag läser många bloggar genom google reader och de flesta visar rubrik + den första delen av texten vilket gör det enkelt att navigera bland inläggen.
  Livsnjutarbloggen visar endast rubriken i google reader vilket gör det svårare att navigera. När jag går in på din blogg så ser jag att de flesta länkar har en beskrivande text varför det inte syns veta jag inte.
  Hoppas du förstår vad jag menar.

  //Peter

 7. Linken skriver:

  Gott nytt år Dan!

 8. Dan Stenqvist skriver:

  Peter, jag tar din värdefulla input i beaktande och kommer hädanefter att skriva en kort text till mina länkar!