Basilikahets

Måns hetsar. Jag gillar hets. Det gör även min basilika så till den milda grad att den växer som ett as. 1:a september är datumet då det ska bedömas. (Måns, jag slutar klockan 16, så det får bli efter det). Så klart förstår jag Måns glädje när han tittar på sin basilika i dagsläget. Men frågar är om han kommer att se på sin basilika med lika stor glädje den 1:a september? Jag är tveksam. Vi ser i kommentarerna på Måns blogg att han får kritik för sin basilikaodlingsstil och det finns tydliga indikationr att Måns har drabbats av så kallad “Basilikahöjdshybris” vilket i korta ordalag innebär att man har en basilikaodlingsstil som eventuellt inte är hållbar på längre sikt (läs 1:a september). dsc00859.JPG

Det här inlägget postades i Basilikan. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Basilikahets

  1. Eva skriver:

    Hej Dan,

    Jag tycker det ser stabilt ut för dig. Men är det störst, högst och värst som gör att man vinner tävlingen så måste jag säga att Måns ser stabil ut. Men jag för min del tycker ju alltid att man är ute och cyklar om det inte är smaken som får avgöra. Jag ställer gärna upp i tävlingen om smaken avgör, vet bara inte hur ni ska få del av min basilika och jag av er. Är det som jag skriver på vår blogg att det är lättare att diskutera saker man kan mäta och svårare att finna ett sätt att diskutera smak?
    Vart ska jag skicka bilden?